DESPRE BADITA&POPDESPRE BADITA&POP

Despre B&P

Badita si Pop se numara printre casele de avocatura de top din Bucuresti. Rezultata in urma fuziunii cabinetelor de avocat "Aniela Badita" si "Ovidiu Mihai Pop", societatea de avocati s-a impus rapid pe piata avocaturii de business, datorita profesionalismului si flexibilitatii dovedite in relatia cu clientii sai.

Avocatii fondatori au o experienta in domeniu de peste 14 ani si sunt membri ai Uniunii Internationale a Avocatilor. De asemenea, acestia detin calitatea de practician in insolventa si sunt autorizati ca mediatori de catre Consiliul de Mediere.

Badita si Pop are o echipa tanara, dinamica, a carei activitate se bazeaza pe dedicatie, integritate si inovatie. Avocatii au o abordare pragmatica a solutiilor juridice, construind astfel relatii de lunga durata cu clientii, pe care ii sustin in intreg parcursul afacerilor pe care le manageriaza.

Specializarea echipei de avocati permite Badita & Pop sa aiba o expertiza ampla in majoritatea domeniilor dreptului, fiind orientata cu predilectie catre zona dreptului comercial si litigii.

Avand in vedere nevoia companiilor de a lua constant decizii economice corecte, Badita & Pop ofera servicii de consultanta financiara, credit risc management, contabilitate si management al afacerilor prin BP SOLUTIONS SRL. Serviciile financiare sunt coordonate de un corp profesionist format din economisti si contabili, toti veritabili consilieri specializati.

Expertiza Badita & Pop este completata de servicii in materia insolventei, de la consultanta in pre-insolventa pana la proceduri judiciare de lichidare. Acestea sunt oferite prin Societatea Profesionala cu Raspundere Limitata BP INSOLV, inregistrata la Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).